Общество | 19 Марта, 2020

Українські лікарі долучилися до всесвітнього флешмобу та закликали всіх залишатися вдома

Свежие новости: Українські лікарі долучилися до всесвітнього флешмобу та закликали всіх залишатися вдома Українські лікарі долучилися до всесвітнього флешмобу та закликали всіх залишатися вдома

Декілька останніх днів в соціальних мережах можна побачити фотографії, на яких лікарі зі всього світу закликають людей залишатися вдома. Ескулапи тримають у руках аркуші паперу з написами-проханням лишитися вдома.

Саме ізоляція є однією з найдієвіших дій аби уникнути розповсюдження вірусу COVID-19. Жорсткий карантин в китайському Ухані допоміг уповільнити зараження коронавірусом, а згодом майже його зупинити. Сьогодні, за повідомленнями китайських медиків, випадки ураження коронавірусом фіксуються лише у тих, хто прибуває з-за кордону.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Карантини оголошено й у більшості країн Європи. Зокрема в Італії – епіцентру ураження COVID-19 в «старому світі». Працівники інфекційних лікарень працюють понаднормово, стомлюються, не встигають приймати нових хворих.

«Ми залишаємося тут заради вас, будь ласка, залишайтесь вдома заради нас», - саме так звучить фраза, кожне слово з якої тримали у руках лікарі та медсестри української лікарні.

Світлину опублікувало Міністерство охорони здоров’я України.

#ЯЗАЛИШАЮСЯВДОМА

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты