Политика | 4 Мая, 2023

Українське керівництво готове до нових спроб окупантів бити по урядовому кварталу

Свежие новости: Українське керівництво готове до нових спроб окупантів бити по урядовому кварталу

Українське керівництво цілком готове до нових спроб російських окупантів бити по урядовому кварталу, повідомив в ефірі Радіо Свобода член комітету ВР з нацбезпеки Федір Веніславський.

Він зауважив, що Росія намагалась атакувати так звані "центри прийняття рішень" ще з перших днів повномасштабного вторгнення, тому ці погрози Кремля не мають ніякої новизни. 

"З перших днів війни ворог завдавав ударів по центрам прийняття рішень. Достатньо згадати Харківську, Миколаївську ОВА, які були об'єктом саме терористичних бомбових ударів РФ. І урядовий квартар був під прицілом. Завдяки умілим зусиллям наших військ ППО урядові будівлі не постраждали. Те, що вони були об'єктами атак, в цьому сумнівів немає ні в кого", - висловився Веніславський.

Також він відповів, як влада планує захищатися від цих ударів. "Зусилля щодо прикриття неба над Києвом будуть лише нарощуватися. Київ - як столиця України - має важливе символічне значення для громадян України, і має важливе психологічне значення для росіян. Вони безперечно будуть продовжувати завдавати таких ударів, але бути впевненими, що вони не принесуть результатів, ми не можемо, але те, що ми до цього готові - так це точно", - зазначив нардеп.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости