Политика | 6 Ноября, 2023

Україні потрібно більше засобів ППО, щоб продовжити контрнаступ, - Зеленський

Свежие новости: Україні потрібно більше засобів ППО, щоб продовжити контрнаступ, - Зеленський

росія контролює небо, бо Україна не має достатньої кількості систем ППО. Щойно союзники допоможуть вирішити цю проблему, контрнаступ піде набагато швидше.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю NBC News.

- Ми не маємо достатньо засобів ППО, тому росія контролює небо. Що буде, коли в нас буде достатньо засобів ППО від наших партнерів? Наші війська підуть. Ні, вони побіжать вперед, і це (контрнаступ) піде швидше. Тому що ми не можемо використовувати наших людей, як м’ясо, як роблять росіяни, - заявив він.

Зеленський додав, що доки росіяни контролюють небо, а в України немає достатньо захисту, то ЗСУ не можуть просуватися вперед швидко.

- Наш топ-1 запит до партнерів – це врівноважити наші сили у небі. Ми повинні довго чекати на F-16 через тренування і так далі, а ППО – це більш швидке вирішення питання. Я говорив про це з Байденом: краще не давати ППО, а виготовляти разом. Воно дороге, і нам не потрібні подарунки. І це важливо, це також робочі місця, - заявив він.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты