Спорт | 19 Апреля, 2023

Українець Василь Михайлов став чемпіоном Європи з вільної боротьби

Свежие новости: Українець Василь Михайлов став чемпіоном Європи з вільної боротьби

Україна здобула золоту медаль на чемпіонаті Європи з вільної боротьби, що проходить у Загребі. Перемогу на Євро записав до свого активу Василь Михайлов.

Михайлов розпочав свою переможну ходу з другого раунду, по черзі здолавши двох колишніх представників Росії, які тепер виступають за інші країни – словака Ахсарбека Гулаєва (15:4) і серба Хетага Цаболова (8:1), а у півфіналі був переможений азербайджанець Сабухи Амирасланов (5:2).

Василь Михайлов, який виступає у вазі до 79 кг, вперше в кар'єрі пройшов до сутички за «золото» – раніше він мав лише одну медаль континентальних першостей. У фіналі Михайлов зустрівся з чинним чемпіоном Європи – греком Георгісом Кугіумцідісом. Михйлов розпочав сутичку з програного балу. Однак ще до кінця першої половини зустрічі зміг вийти вперед – 2:1. А у другій частині сутички збільшив перевагу до двох балів, втримав її.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты