Политика | 24 Декабря, 2021

Українці знають, що Тимошенко буде досвідченим і сильним прем’єром, – експерт

Свежие новости: Українці знають, що Тимошенко буде досвідченим і сильним прем’єром, – експерт

У момент кризи, яка позначається на житті кожної української родини, на тлі різкого падіння довіри до президента та «слуг народу», уряд має очолити прем’єр, який здатен швидко й ефективно вирішити проблеми людей. Сьогодні це Юлія Тимошенко. 

Таке переконання у своєму блозі на «Кorrespondent.net» висловив політолог Андрій Золотарьов.

За його словами, суспільство втомилося від безпорадності та некомпетентності влади та прагне «змінити курс і тих, хто перебуває біля керма». Це підтверджують також і результати останніх соціологічних досліджень, відповідно до яких майже 51% опитаних хочуть зміни очільника уряду. 

«Згідно з результатами опитувань КМІС та «Рейтинг» 21% та 26% відповідно вважають, що Тимошенко на посаді прем’єра виведе країну з економічної кризи. І лише 8% за даними опитування групи «Рейтинг» вважають, що це вдасться Шмигалю», – пише експерт.

Такі цифри, на думку Золотарьова, закономірні, адже українці все чіткіше озвучують запит на прихід до влади професіоналів, людей із досвідом державного управління. 

«Перше місце Тимошенко цілком логічне і зрозуміле. Будучи віцепрем’єром з енергетики, пізніше прем’єр-міністром вона проявила себе як ефективний антикризовий менеджер, який жорстко і безкомпромісно вирішував завдання, що стояли перед країною. Українці забули про віялові відключення після того, як віцепрем’єр Тимошенко навела лад у галузі. Це пам’ятають, тим більше, коли перспектива відключень електроенергії стає реальною», – зауважив політолог.

Нагадаємо, відповідно до опитування КМІС, проведеного 9-17 грудня 2021 року, на думку 51% респондентів, для виведення країни з кризового стану потрібна зміна прем’єр-міністра. Найкраще із сьогоднішніми викликами, вважають більшість громадян, впорається лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко, яка єдина пропонує системні та професійні рецепти вирішення головних проблем людей.

Раніше Золотарьов називав Юлію Тимошенко реальною альтернативою чинній безпорадній владі, адже лідерка «Батьківщини» єдина, хто, крім об’єктивної критики влади, має фахові рецепти подолання криз.

Источник

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости