Политика | 11 Ноября, 2022

«Україна завжди повертає своє», - Зеленський про визволення Херсону

Свежие новости: «Україна завжди повертає своє», - Зеленський про визволення Херсону

Президент Володимир Зеленський подякував всім українським воїнам, які визволили Херсон від окупантів.

Про це він сказав у своєму відеозверненні.

- Сьогодні – історичний день. Ми повертаємо Південь нашої країни, повертаємо Херсон. Станом на зараз наші оборонці – на підступах до міста. Залишається ще зовсім трохи – і починаємо заходити. Але спеціальні підрозділи вже у місті. Херсонці чекали. Ніколи не відмовлялись від України. Надія на Україну завжди виправдовується – і Україна завжди повертає своє, - підкреслив Президент.

- Я щасливий бачити, як люди – попри всі загрози, репресії та знущання окупантів – берегли українські прапори, вірили в Україну... І навіть коли ще місто не повністю очищене від ворожої присутності – самі херсонці вже прибирають з вулиць та будівель російську символіку і будь-які сліди перебування окупантів в Херсоні. Так само було і в усіх інших містах, звільнених нашими захисниками. Так само буде і в тих містах, які ще очікують на наше повернення.

- Україна прийде до усіх своїх людей, завдяки нашій міцності на полі бою та в дипломатії ми відновимо територіальну цілісність нашої держави. Дякую кожному воїну, кожному підрозділу Сил оборони, які забезпечують зараз проведення цієї наступальної операції на Півдні. Абсолютно кожному, від рядових до генералів, - сказав Зеленський.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты