Политика | 8 Июля, 2017

ВІДЕО: Українська політика має стати дешевшою, - Мустафа Найєм

Свежие новости: ВІДЕО: Українська політика має стати дешевшою, - Мустафа Найєм

Українська політика має стати дешевшою. Більше того, у Верховну Раду повинні прийти люди, які не мають грошей, але мають ідеї, натхнення, у них є мотивація і вони таки хочуть щось робити в цій країні.

Про це у програмі FACE 2 FACE з Тетяною Даниленко (в ефірі 19:30-20:30) на телеканалі ZIK заявив Мустафа Найєм, народний депутат України (фракція «БПП»).

«Депутати, які сьогодні сидять у Верховній Раді зі своїми мільйонами та недоторканністю більш захищені, аніж депутати без мільйонів та без доторканності в парламенті. Ми до цього прагнемо, це нормально. Проте політика в Україні має стати дешевшою», – зауважив Мустафа Найєм.

Зокрема, народний депутат вважає, що саме ті люди, які не мають значних коштів, однак мають ідеї та натхнення, повинні бути серед числа народних обранців.

«Люди, які не мають грошей, але мають ідеї, натхнення, хочуть щось робити, якщо у них є мотивація, вони мають прийти у парламент. І не лише за гроші, і не лише за мандатом чи недоторканністю», – акцентував гість програми.

Щодо цього, Мустафа Найєм додав, що попри відсутність недоторканності, у нових політиків таки має залишитися певний захист їхньої політичної діяльності.

«Виступи у парламенті, голосування, законодавча діяльність мають бути захищеними. Більше того, я припускаю, що ми залишимо таку історію, що депутата можна буде притягати до відповідальності тобто, порушувати проти нього провадження, проводити слідчі дії, але при цьому його не можна арештовувати. Добре, визнаю, це можливо. Це може стати певною точкою компромісу, адже у деяких країнах так буває»,– зазначив Мустафа Найєм.



Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости