Экономика | Николаев, 12 Мая, 2018

24 травня завершиться термін подачі проектів до Громадського бюджету м. Миколаєва - 2019

Свежие новости: 24 травня завершиться термін подачі проектів до Громадського бюджету м. Миколаєва - 2019

У Миколаєві триває прийом проектних пропозицій для участі в рамках програми "Громадський бюджет"

Маєте ідеї щодо покращання благоустрою громадського простору або вирішення соціально-значущих питань? Подавайте заповнену аплікаційну форму проекту до 24 травня 2018 року.

Проект відповідно до форми та  вимог подається:

- у паперовому вигляді за адресою:вул. Адміральська, 20, м.Миколаїв, 54001, з поміткою на конверті «Громадський бюджет м.Миколаєва», поштою або особисто до відділу по роботі зі зверненнями громадян департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 08.30 до 17.00 години;

- електронною поштою у вигляді сканованого оригіналу документів  на адресу: [email protected]  з поміткою «Громадський бюджет м.Миколаєва» з обов’язковим наданням оригіналів у паперовому вигляді.

Детальну інформацію та форму для проекту Ви можете знайти на офіційному сайті Миколаївської міської ради в розділі Громадський бюджет https://mkrada.gov.ua/content/gromadskiy-byudzhet_2017.html та на офіційному сайті  Громадського бюджету Миколаєва //mykolaiv-budget.e-dem.in.ua/#/.  

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости