Политика | 22 Августа, 2023

Україна буде у топі найсильніших країн світу за бойовим авіаційним показником

Свежие новости: Україна буде у топі найсильніших країн світу за бойовим авіаційним показником

Україна буде у топі найсильніших країн світу за бойовим авіаційним показником після отримання винищувачів F-16.

Про це сказав президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні до учасників VI Міжнародного ветеранського форуму у вівторок, 22 серпня.

"За результатами візитів протягом цих днів є щонайменше чотири нові оборонні пакети від наших партнерів, а основне, чого ми досягли, - це відкриття для нашої держави поставок F-16. Ми домовилися про конкретну кількість першого поставки літаків від двох держав - Нідерландів та Данії. І працюємо над ще більшим результатом", - сказав президент.

Зеленський розповів, що зустрівся з нашими військовими, які вже розпочали тренування у Данії. Також українці розпочнуть навчання в інших країнах авіаційної коаліції.

"Усі наші воїни неба мотивовані максимально, щоб якнайшвидше використовувати нові для нашої держави бойові літаки. За бойовим авіаційним показником Україна буде в топі найсильніших держав світу. Це означає, що вдасться зберегти більше життів наших людей - і військових, і цивільних", - наголосив глава держави.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости