Спорт | Южноукраинск, 18 Сентября, 2017

У Южноукраїнську відбувся захід «Зі спортом по життю»

Свежие новости: У Южноукраїнську відбувся захід «Зі спортом по життю»

15 вересня у виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею відбувся захід «Зі спортом по життю» з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Таке свято, як День фізичної культури  в Україні з'явилося ще в 1994 році, завдяки підписанню Указу президента України № 340/94 від 29 червня.

На захід завітали одразу чотири класи учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста та представники  творчої організації «Арт-Простір». До слова було запрошено Голову творчої організації «Арт-Простір», представника Національної спілки художників України, тренера міжнародної сертифікації танцю на полотнах Марію Ачкасову. Вона розповіла про концепцію своє виставки картин та зі своїми вихованцями продемонструвала номер з повітряної гімнастики.  Після заходи присутні мали змогу особисто поспілкуватися з художницею та переглянути виставку картин.

Саме День фізичної культури і спорту України спрямований на популяризацію спорту серед молоді та пропаганди здорового способу життя.

За довідками з приводу організації екскурсій звертайтеся за адресою: 
м. Южноукраїнськ 
вул. Набережна Енергетиків, 12-а 
тел. для довідок: (05136) 2-12-71

 

Источник: yu.mk.ua

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости