Общество | Южноукраинск, 21 Июня, 2017

У Южноукраїнську вдалося врегулювати непорозуміння з проведення випускного вечора

Свежие новости: У Южноукраїнську вдалося врегулювати непорозуміння з проведення випускного вечора

Так склались обставини, що 20.06.2017 року у виконком міської ради надійшло повідомлення від офісу Народного депутата України Н. Савченко, що 24.06.2017 року з 18-00 до 20-00 на площі біля ПК «Енергетик» відбудеться її зустріч з мешканцями Южноукраїнська. 

Перше пояснення представнику вказаного офісу, що таку зустріч не можливо поєднувати з Випускним святом у них не було враховано.

Але надалі вдалось потрібну домовленість досягнути і це дуже добре. 

В результаті додаткових консультацій з вечора 21 червня 2017 р. проведеного міським головою Южноукраїнська з керівництвом офісу Н. Савченко було досягнуто домовленість за якою – 

Випускний вечір відбудеться в раніше відведений час – з 18-00 на площі біля ПК «Енергетик»

Зустріч з Народним депутатом України Н. Савченко відбудеться на цьому ж майданчику, але на півтори години раніше – з 16-30 і накладки на вечір випускників не буде. 

Маю зауважити, що до Конституції України – місце і час проведення зустрічей Народних депутатів України з громадянами нашої країни визначається саме ними - депутатами. Але як бачимо компроміси можливі і це добре. 

 

Заступник міського голови

Кольчак О.М. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты