Происшествия | Николаев, 13 Февраля, 2020

У Врадіївському районі поліцейські виявили чоловіка, який незаконно перевозив свіжозрубану деревину

Свежие новости: У Врадіївському районі поліцейські виявили чоловіка, який незаконно перевозив свіжозрубану деревину

Своїми діями зловмисник спричинив державі збитків майже на 6500 гривень.

Вчора, 12 лютого, близько 15:00 поліцейські групи реагування патрульної поліції в районі селища Кумари Врадіївського району Миколаївської області зупинили автомобіль Нива з напівпричепом, водій якого перевозив свіжозрізану деревину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Під час перевірки поліцейські встановили, що 39-річний водій транспортного засобу на території Кумарівської сільради Врадіївського району незаконно спиляв, а потім перевозив дерево клену без відповідних дозвільних документів на вантаж та використання лісових ресурсів.

Для встановлення всіх обставин та документування події на місце була викликана слідчо-оперативна група, а також повідомлено головного лісничого Врадіївського лісгоспу.

На правопорушника складено адміністративний протокол за ст. 65-1 КУпАП «Знищення або пошкодження полезахисних лісових смуг та захисних лісових насаджень», що тягне за собою накладення штрафу від тридцяти до сорока п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Деревина передана на відповідальне зберігання до місцевого лісгоспу.

Адміністративні матеріали у подальшому будуть скеровані до суду для прийняття рішення по суті.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости