Общество | Вознесенск, 27 Марта, 2018

У Вознесенську за «круглим столом» говорили про насильство в сім’ї

Свежие новости: У Вознесенську за «круглим столом» говорили про насильство в сім’ї

Вже не перший рік Вознесенський міськрайонний центр зайнятості співпрацює з Вознесенським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Фахівці центру є постійними гостями на семінарах з питань легальної зайнятості, проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу на базі дистанційного пункту, який функціонує у Вознесенського МРЦЗ.

27 березня начальник відділу активної підтримки безробітних Вознесенського центру зайнятості Інна Гаврилова прийняла участь у круглому столі «Протидія домашньому насильству та дискримінації осіб за ознакою статі», організованому та проведеному Вознесенським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги. До участі у заході також долучились соціальні партнери установи, серед яких управління праці та соціального захисту населення міста та району, центри у справах сім’ї та молоді міста та району, Вознесенський відділ ГУНП в Миколаївській області, КУ «Вознесенська центральна районна лікарня», управління освіти Вознесенської міської ради.

Присутні отримали інформацію, користування якою допоможе забезпечити допомогу та захист особам, які постраждали від насильства в сім’ї: деталізацію визначення видів насильства в сім’ї, їх проявів та ознак, алгоритмів дій п реагуванню на випадки насильства в сім’ї, перелік та контакти установ та організацій, в яких постраждалі можуть отримати соціальні послуги та допомогу. В нагоді стануть і отримані брошури та буклети.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости