Общество | Вознесенск, 4 Января, 2019

У Вознесенську з'явилася нова прийомна родина

Свежие новости: У Вознесенську з'явилася нова прийомна родина

Мрією подружжя із Вознесенська було прийняти до своєї родини на виховання дітей, а рідні братик та сестричка з Центру соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Вознесенської міської ради,  в свою чергу, мріяли про люблячих батьків.

29 грудня 2018 року між прийомними батьками та міським головою Віталієм Луковим було підписано договір про влаштування та спільне проживання двох діточок у прийомну родину. Відповідно до цього договору державою передбачені обов’язки та відповідальність прийомних батьків щодо дітей, позбавлених батьківського піклування, а також відповідні обов’язки та відповідальність виконавчого комітету Вознесенської міської ради щодо ефективного та стабільного розвитку  прийомної сім’ї з урахуванням найкращий інтересів дітей.

У перші дні нового року до родини завітали представники соціальних служб міста, до повноважень яких входить соціальне супроводження таких родин. Дітки із захопленням, наперебій розповідали про отримані від Діда Мороза подарунки. А найголовніше, запросили до своїх  кімнат, де ліжко, шафа, письмовий стіл, цікаві книжки, іграшки - «МОЇ ВЛАСНІ», а не загального користування, як в інтернатних закладах. В родині лунає дзвінкий дитячий сміх, панує радість та затишок. Родина впевнено дивиться в завтрашній день.

На сьогоднішній день м.Вознесенську  вже створено п’ять прийомних родин та два дитячих будинки сімейного типу, в яких виховуються 17 неповнолітніх діточок, які називають прийомних батьків «ТАТО» та «МАТУСЯ». І після виходу дітей в самостійне життя, вони назавжди залишаються родиною, в якій для кожного знайдеться підтримка та порада, що стане корисною у дорослому житті.

Усі ці родини до новорічних свят отримали подарунки та солодощі, побажання добробуту і миру в найкращий країни, де ми живемо і мріємо!

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости