Спорт | Вознесенск, 22 Июля, 2020

У Вознесенську вперше проведуть змагання з пентамарафону

Свежие новости: У Вознесенську вперше проведуть змагання з  пентамарафону

Територіальна громада міста Вознесенська 25 серпня 2020 року планує вперше проводити змагання з плавання на відкритій воді на пентамарафонській дистанції (50 км) по річці Південний Буг.

Проведення змагання на таку довжину має всі можливості потрапити до «Книги рекордів України».

Учасниками змагань стануть спортсмени з України, які зарекомендували себе на дистанціях, близьких до цієї по складності. Це учасники, переможці та призери офіційних міжнародних змагань із плавання на відкритій воді на марафонських та ультра марафонських дистанціях.

Під час проведення заходу ми шукаємо волонтерів з надувними моторними човнами для супроводження учасників змагань! Можливо, нам потрібен саме ТИ! Долучайся до неймовірної команди організаторів!

Це можливість, яка може випасти лише один раз у житті, – стати частиною великої історії з пентамарафону (50 км) з плавання по річці Південний Буг. Це шанс сказати: «Я був там!». Це також можливість отримати надзвичайно багатий досвід, познайомитись з спортсменами, переможцями та призерами офіційних міжнародних змагань із плавання на відкритій воді. Тому всіх, хто хоче отримати такий унікальний досвід – запрошуємо приєднатися до нас!

За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону:

+380956011977 - Янна

+380668828690 – Ольга

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты