Общество | Вознесенск, 11 Апреля, 2019

У Вознесенську відбувся Великий дебатний турнір

Свежие новости: У Вознесенську відбувся Великий дебатний турнір

Неймовірні враження, безліч цікавої інформації, емоцій  та нових знайомств - все це ВЕЛИКИЙ ДЕБАТНИЙ ТУРНІР у місті Вознесенську, який проходив 6 квітня на базі Вознесенської гімназії №1. 80 учасників з різних шкіл  м. Вознесенська, м. Южноукраїнська, смт. Олександрівки та с.Прибужжя. Неймовірні молоді,  енергійні, впевнені та професійні судді Єпур Олександр, Панін Дмитро, Дубровський Данило та  Якуб Марина з Одеського відділенні Федерації дебатів України – стали родзинкою заходу та наповнили його новими знаннями та сенсами.

Темою дебатного турніру стала взаємодії поліції та громадськості community policing.  В трьох раундах турніру учасники жваво оговорювали такі важливі та актуальні теми , як носіння  на одязі світло відбиваючих елементів  в темну пору доби, створення он-лайн безпекової карти громади з нанесенням інформації про потенційно небезпечні місця та запровадження програми «Сусідська варта». Змагаючись між собою учасники проявляли свої знання та навики публічного виступу, критичного мислення та командної роботи.

Та перемогу, як кажуть, отримують найкращі, тому вітаємо:

I місце - учні  Вознесенського ліцею "Інсайт" Братуха Єлизавета та Торіна Алла

II місце - учні  Южноукраїнської Гімназія № 1 Свінтковська Тетяна та Железнякова Анастасія  

III місце  - учні Вознесенської гімназії №1 Біліонок Аліна та Топушин Владислав.

Підчас турніру також було обрано «Кращий дебатний клуб» , «Найкращий медійний дебатний клуб» та « Найактивніший учасник дебатного руху». Всі учасники отримали фірмові футболки та заохочувальні призи.

Турнір проводився за ініціативою МБО «Фонд громади Вознесенська» в рамках проекту, що виконується за результатами конкурсу проектів «Школа фондів громад» при підтримці ІСАР «Єднання» за фінансування Фонду Ч.С. при підтримці Управління освіти ВМР,Федерації дебатів України, студії Roxer  місцевих підприємців - Тетяни Балабушко та  Віктора Кузіка. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты