Общество | Вознесенск, 23 Июля, 2019

У Вознесенську відбулося чергове засідання комітету доступності

Свежие новости: У Вознесенську відбулося чергове засідання комітету доступності

18 липня в приміщені Комунального закладу «Вознесенський художній музей Є.А. Кібрика» під керівництвом начальника відділу містобудування та архітектури апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради – головного архітектора Чорної Лейли відбулася нарада комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури у м. Вознесенську. Були розглянуті та обговорені питання щодо виконання Управлінням житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради робіт із забезпечення доступності об’єктів громадського та цивільного призначення, благоустрою, транспортної інфраструктури, дорожнього сервісу за І півріччя 2019 року та фінансування, яке було виділено на виконання вище зазначених робіт.

Начальник Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради Войцеховська Наталя доповіла, що в 2019 році з місцевого бюджету виділено на влаштування пандусів 85 000 грн. Станом на липень поточного року в м. Вознесенськ за кошти місцевого бюджету фактично зроблено 14 одиниць пандусів на загальну суму 81 466 грн., за адресами:
- перехрестя вулиць Київська-Хлібозаводська – 1од.;
- вул. Соборності – 1од.;
- перехрестя вулиць Маріїнська-Костенка - 4 од.;
- перехрестя вулиць Героїв України-Сухомлинського - 2 од.;
- вул. Героїв України (р-н ЗОШ №6 та р-н дитячого майданчика «Казка») -4 од.;
- вул. Соборності, біля будівлі №24 -2 од.
У разі виділення додаткових коштів з місцевого бюджету планується виконати роботи з влаштування пандусів за такими адресами:
-вул. Київська(р-н церкви Святої Ольги на пішохідному переході) – 2од.;
-перехрестя вул. Центральна – Чубчика (р-н аптеки №42) – 2 од.;
-вул. Соборності, біля будівлі №20 (р-н школи інтернату) – 2 од.;
-вул. Одеська ( р-н магазина «Чистюля» на пішохідному переході) – 1 од.;
-перехрестя вул. Чубчика-Київська – 2 од.
Було обговорено забезпечення безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших мало мобільних груп населення до будівлі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6, розташованої по вул. Героїв України, 5 в м. Вознесенську та до будівлі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 по вул. Шевченка, 14 в м. Вознесенську.

Членами комітету проведено моніторинг встановлених пандусів для осіб з інвалідністю та інших мало мобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури у м. Вознесенську Миколаївської області, включених до потреби на 2019 рік та обговорені заходи щодо виконання цієї потреби.

Також, повідомляємо, що на інтернет-порталі територіальної громади Вознесенська (voz.gov.ua) у розділі «Публічна інформація» в пункті «Містобудування та архітектура» створений підпункт «Доступність об'єктів житлового та громадського призначення», є де можливість ознайомитися з Інформацією щодо стану забезпечення безбар'єрного доступу маломобільних груп населення (МГН) до об’єктів житлового та громадського призначення.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты