ДТП | Вознесенск, 25 Июня, 2023

У Вознесенську сталася ДТП – 21-річний водій на BMW збив велосипедста

Свежие новости: У Вознесенську сталася ДТП – 21-річний водій на BMW збив велосипедста

У неділю, 25 червня, приблизно об 11:50 у Вознесенську по вулиці Київській (автодорога Н-24 "Благовіщенське - Миколаїв") сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля BMW 318, за кермом якого перебував 21-річний водій, та 50-річного велосипедиста.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 50-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями госпіталізували до медичного закладу.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення, попередньо, за ч. 1 ст. 286 ККУ ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами"). Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Поліцейські з’ясовують усі обставини та причини автопригоди.

"Слідчі звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, звернутись до Вознесенського районного управління поліції за адресою: м. Вознесенськ, вул. Київська, 24, або за телефонами: 066-912-50-27, 102", - йде мова у повідомленні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты