ДТП | Первомайск, 27 Июня, 2023

У Первомайську водій вантажівки наїхав на дитину

Свежие новости: У Первомайську водій вантажівки наїхав на дитину

У Первомайську 26 червня водій вантажівки наїхав на малолітнього пішохода.

Про це повідомили у поліції Миколаївщини.

22-річний водій вантажного фургона ГАЗ 3309 здійснив наїзд на 10-річного хлопчика, який йшов по проїжджій частині дороги, близько 17:50 на перехресті вулиць Андрія Чернецького та Гетьмана Мазепи.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до медичного закладу.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення, попередньо, за частиною 1 статті 286 ККУ («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами»). Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

«Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини та причини аварії.

Слідчі звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, повідомити до Первомайського районного відділу поліції за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського, 29, або за телефонами: (068) 314-29-49, (096) 916-05-19, 102», – сказано у повідомленні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости