Общество | Вознесенск, 17 Сентября, 2018

У Вознесенську розпочато новий навчальний рік в «Університеті третього віку»

Свежие новости: У Вознесенську розпочато новий навчальний рік в «Університеті третього віку»

14 вересня 2018 року  в  К У «ТЦСО м.  Вознесенська»  пройшло урочисте відкриття навчального року для слухачів «Університету третього віку». Працівники відділення денного перебування радо зустрічали «студентів» Університету, які після літніх канікул знову готові поринути в нові знання, нові знайомства та радісне спілкування. В цей, по-справжньому осінній день, святкова зала була переповнена бажаючими почерпнути багатство знань.

Привітати «студентів» прийшли міський голова Луков Віталій Дмитрович, заступник міського голови Путій Юрій Валерійович, начальник Управління соціального захисту  населення Шишляннікова Ірина Анатоліївна, які поспілкувалися з присутніми і побажали їм оптимізму, міцного здоров'я, невичерпної енергії та здобуття нових, цікавих знань в університеті.

Урочистості розпочалися переглядом уривку із кінофільму «Стажер». Всіх вразило те, як головний герой правильно висловився про життя на пенсії і в такі роки зміг стати стажером у фірмі по продажу одягу. Його приклад позитивно вплинув на молодих співробітників. Саме, і наші студенти схожі на головного героя стрічки. Їхнє вміння позитивно переносити свої будні гарно впливає на оточуючих.

Основну програму заходу провели у формі віртуальної гри – подорожі «Стежками рідної  Батьківщини». У подорожі  приймали участь 2 команди студентів. Під час гри учасники пройшли цікавий шлях, який складався з п‘яти локацій - перешкод під назвами: Фотобліц «Дива України», Анаграмна, Калейдоскоп відомих українців, Народні свята та традиції, Пісенне розмаїття України.

Оцінювали гру-змагання журі у складі трьох осіб: директора територіального центру Коваленко Людмили Олександрівни, голови міської ради ветеранів Мазура Віктора Феліксовича, голови громадської організації інвалідів Кривоносової Валентини Андріївни. У  грі не було  переможців та переможених, для слухачів університету  було створено гарну дружню атмосферу, щоб залишились тільки приємні спогади про зустріч у закладі. Члени журі звернулися до учасників гри та гостей свята з найкращими побажаннями добра, миру, злагоди та сонячної погоди в душі. Подякували учасникам гри за активну участь, висловили своє задоволення, що взяли участь у такій цікавій грі.

У програмі святкування також відбувся концерт, в якому виступили студенти УТВ зі своїми музичними номерами та авторськими творами. У свою чергу, студенти висловили вдячність  організаторам свята за турботу про людей поважного віку.

Керівник  Університету розповіла, що протягом навчального року на студентів чекають лекції, семінари, конференції,  екскурсії, концерти, різноманітні акції та багато інших цікавих заходів. Урочистості пройшли в теплій дружній атмосфері.

Отож, шановні пенсіонери,інваліди!

Якщо вам надокучила буденність та самотність і ви маєте  бажання активно проводити своє дозвілля, то Вам саме до нас! Ми чекаємо Вас за адресою: м. Вознесенськ,вул. Михайлівська, 3 ,або телефонуйте за номером 3-26-02

Комунальна установа «Територіальний центр

соціального обслуговування м. Вознесенська»

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты