Культура | Вознесенск, 2 Ноября, 2018

У Вознесенську розпочалися покази фільмів українського виробництва в рамках проекту «Дні українського кіно»

Свежие новости: У Вознесенську розпочалися покази фільмів українського виробництва в рамках проекту «Дні українського кіно»

1 листопада у Вознесенському художньому музеї ім. Є. А. Кібріка відбулася прес-конференція в рамках проекту «Дні українського кіно» з прес-секретарем КМКФ «Молодість» Анастасією Пугач, а також безпосереднім виконавцем головної ролі в фільмі «Сторожова застава», актором Олегом Волощенко.

Проект впроваджено КМКФ «Молодість» за підтримки Міністерства інформаційної політики. Організатори проекту з акторським складом вже відвідали місто Чорноморськ Одеської області, де представлені фільми збирали аншлаги та залишили у містян незабутні враження від перегляду кінострічок й спілкування з акторами. В свою чергу міський голова Віталій Луков також відгукнувся на пропозицію показу фільмів у Вознесенську. Тому керівництво міста надало підтримку в організації прес-конференції, наданні зали міського будинку культури для показу фільмів та вирішенні інших організаційних питань.

Перед початком прес-конференції слово взяв очільник міста, який зазначив, що кінематограф в Україні зараз розвивається досить значними темпами. Більше того, навіть у Вознесенську в цьому році відзняли епізод повнометражного фільму «Додому» українського режисера Нарімана Алієва. Очільник міста побажав організаторам проекту не зупинятися на досягнутому, а також висловив сподівання, що кінематограф в Україні розвиватиметься й надалі.

Власне прес-конференцію розпочала Анастасія Пугач, яка розповіла присутнім про проект, метою якого є популяризація українського кіно в маленьких містах, жителі яких не мають змоги насолоджуватися кінострічками на великому екрані. Також організатор нагадала, що вхід на всі сеанси є безкоштовним, адже проект не має на меті комерційної вигоди.

Олег Волощенко розповів про власний досвід зйомок в українському кіно та перспективи розвитку кінематографу в Україні. До речі, за його словами, зараз наш кінематограф починає досить тісну співпрацю з Голівудом.

Шановні вознесенці, запрошуємо вас до міського будинку культури на перегляд фільмів українського виробництва:

  • 2 листопада о 14:00 – анімаційний фільм-фентезі «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» (реж. Олег Маламуж);
  • 3 листопада о 14:00 та 18:00 – військова драма «Кіборги» (реж. Ахтем Сеїтаблаєв);
  • 4 листопада о 14:00 та 18:00 – історико-драматичний фільм «Чужа молитва» (реж. Ахтем Сеїтаблаєв);
  • 5 листопада о 14:00 та 18:00 – пригодницький фільм-фентезі «Сторожова застава» (реж. Юрій Ковальов).

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты