Спорт | Вознесенск, 28 Мая, 2019

У Вознесенську пройшов спортивний уікенд

Свежие новости: У Вознесенську пройшов спортивний уікенд

Цього тижня уікенд (25-26 травня) у Вознесенську був по справжньому спортивний. Розпочали його 170 борців з усієї Миколаївської області та сусідніх областей. Ці змагання були присвячені 224-й річниці міста Вознесенська, тому в спортсменів вознесенська був додатковий стимул. У активі нашої команди 7 золотих, 6 срібних та 4 бронзових нагороди.

У вечері цього ж дня на Північному мікрорайоні відбулись змагання зі стрітболу в залік V Спартакіади трудових колективів міста. Основна інтрига останнього виду змагань полягала в тому чи зможуть освітяни зберегти свою перевагу в один бал над командою «Зорі над Бугом». Все ж лідери підтвердили своє реноме та в черговий раз стали чемпіонами спартакіади.

Недільного ранку на старт вийшли юні плавці Південного регіону. До Вознесенська з’їхалися спортсмени із Миколаєва, Одеси, Кропивницького. Разом 180 учасників. І знов вознесенці з команди «Водограй» показали чудові результати: 35 золотих медалей, 23 срібних та 16 бронзових. У підсумки команда «Водограй» посіла загальнокомандне перше місце.

Вечір 26 травня був футбольним. На міському стадіоні зустрічались команди «Сокіл» (м.Вознесенськ) та «СПрАТ» (с. Мостове). Гра закінчилась із рахунком 1:1. Таким чином наша команда має у своєму активі 4 очки після трьох матчів.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости