Общество | Вознесенск, 25 Июля, 2019

У Вознесенську продовжується практика повернення сміття порушнику

Свежие новости: У Вознесенську продовжується практика повернення сміття порушнику

Неприємним результатом вчиненого правопорушення продовжує ставати для жителів повернення сміття власникам. Хоча для ГФ "Соколи" та КП "Санітарна очистка міста" - це вже звичайна справа.

Вже вкотре зафіксовано факт несанкціонованого залишення сміття одним з жителів міста у невстановленому місці. Попередження та розмови результату не дали. Тому застосували більш дієвий метод роботи з порушником, що проживає на вулиці Хлібозаводській.

Шановні вознесенці! Нагадуємо - про чистоту міста ми повинні піклуватись разом. Контейнери не призначені для зсипання туди будівельного сміття, гілля, листя, трави, землі тощо. Подібне сміття повинно бути відповідним чином тароване (гілля – зв’язане, сміття складене в пакети чи мішки) та залишене біля контейнерного майданчика. У разі відсутності контейнерного майданчика на звичному місці, радимо звернутись до КП «СОМ» за поясненнями. Можливо вашу вулицю нещодавно було переведено на повідерний збір сміття.

Попереджаємо, що рейдові групи працюють по всьому місту кожного дня 24 години на добу. На порушників складаються протоколи про правопорушення, а сміття, залишене з порушенням правил благоустрою, повертається власнику. Будьте відповідальними власниками, не засмічуйте місто!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты