Культура | Вознесенск, 12 Июня, 2017

У Вознесенську працював англомовний табір ”Rainbow”

Свежие новости: У Вознесенську працював англомовний табір ”Rainbow”

Протягом 9 днів, з 29 травня по 9 червня 2017 року, у Вознесенській спеціалізованій школі І ступеня №1 працював англомовний табір ”Rainbow”. У таборі займалися і відпочивали 62 учні з різних шкіл міста та працювало 6 вчителів англійської мови: Лисовська С.Р, Денисенко М.В.,  Каламурза Є.В. (СШ І ст.№1), Шраменко Т.О., Гріньова О.В. (ЗОШ №3), Царук К.В. (ЗОШ І ст.№9)

Табір «Rainbow» – це чудова можливість не лише підвищити свій рівень англійської мови, але й отримати море яскравих вражень, позитивних емоцій, і звичайно ж – зустріти нових друзів із різних шкіл  міста!

Вихованці табору брали участь у  інтелектуальних, рухливих та настільних іграх, виконували та захищали міні-проекти, вчили англомовні пісні та переглядали відео, виконували творчі завдання, здійснювали віртуальні подорожі країнами світу. Але найбільше сподобалось усім спілкування зі своєю одноліткою із США Валерією Джеймс, яка з лютого цього року навчалася у 3-Б класі спеціалізованої початкової школи. Діти дізналися багато цікавого про життя ровесників із Сполучених Штатів. Надовго у пам’яті учасників табірної зміни залишаться ”OpeningDay”, ”PirateDay”, ”WaterDay”.

Завдяки злагодженій роботі педагогів діти удосконалили мовні навички, відпочили і цікаво провели час у таборі «Rainbow». Кожен день залишив незабутні враження.

Сподіваємося, наступного літа наш табір знов радо зустріне маленьких шанувальників англійської мови.

Адміністрація спеціалізованої ЗОШ І ст. №1

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости