Общество | Вознесенск, 3 Июля, 2019

У Вознесенську працює інспектор з паркування

Свежие новости: У Вознесенську працює інспектор з паркування

 В Україні до теперішнього часу практично не регулювалася сфера паркування. Часто водії залишають транспортні засоби на тротуарах, проїжджих частинах або на коліях. Це ускладнює рух та створює затори. 

Завдяки прийнятим документам на законодавчому рівні, запрацювали механізми відповідальності за порушення правил зупинки, стоянки та паркування автомобілів.

В нашій територіальній громаді також відповідно до прийнятих змін в законодавстві виконавчими органами Вознесенської міської ради прийнято рішення щодо введення контролю за паркуванням транспортних засобів на вулицях міста. Зазначені повноваження будуть виконуватись посадовою особою Вознесенської міської ради, яка на рівні з поліцейськими, буде виписувати штраф за неправильне паркування та порушення ПДР. 

Згідно з діючим законодавством порушення:
- правил зупинки, стоянки тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що на теперішній час складає 255 грн., або 50 штрафних балів ;
- правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 510 грн. 

Для запобігання накладення адміністративного стягнення дотримуйтесь Правил дорожнього руху!!!

 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты