Общество | Вознесенск, 6 Февраля, 2019

У Вознесенську оперативно розпочато ремонт дорожнього покриття

Свежие новости: У Вознесенську оперативно розпочато ремонт дорожнього покриття

5 лютого у Вознесенську розпочато ремонт аварійних ділянок доріг, пошкоджених, зокрема, через реконструкцію каналізаційного колектору. Це ділянки по вулицям Омеляновича-Павленко, Шевченка, Кібрика, Соборності, Центральній, Михайлівській. Маріїнській, провулку Бузьких Козаків.

Як повідомив раніше заступник голови облдержадміністрації Валентин Гайдаржи, однією з причин пошкодження дорожнього покриття стало проведення у місті масштабної реконструкції каналізаційного напірного колектора.

«Незважаючи на те, що проект був відкорегований, роботи велися методом проколів, доводилося розривати котловани для прокладення труб. Це і стало ще однією з причин пошкодження дорожнього покриття на цій ділянці», - пояснив він у ході вчорашнього брифінгу за участі представників ЗМІ.

«Однак, як того вимагає голова облдержадміністрації Олексій Савченко, на пошкоджених від виконання робіт місцях вже розпочато невідкладні роботи з відновлення дорожнього покриття», - додав при цьому Валентин Гайдаржи.

Додамо, що роботи на дорогах проводяться з використанням технології "холодного асфальту". Наступними заплановано проведення ремонтних робіт по вулицях Осипенка та Соборності.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты