Общество | Вознесенск, 22 Апреля, 2023

У Вознесенській громаді найближчим часом запраює електронний контакт-центр

Свежие новости: У Вознесенській громаді найближчим часом запраює електронний контакт-центр

У Вознесенській громаді створять сучасний електронний контакт-центр для покращення роботи зі зверненнями громадян.

Про це повідомляє міська влада Вознесенська.

Як відомо, планується, що жителі зможуть звернутись до контакт-центру через особистий кабінет чи «гарячу» лінію, проконтролювати розгляд та оцінити якість виконання звернення.

— «Контакт-Центр» - це програмний комплекс, спрямований на підвищення ефективності прийому, обробки та виконання звернень громадян, скорочення часу на підготовку звітної та аналітичної інформації щодо роботи зі зверненнями, налагодження зворотного зв'язку та якості взаємодії мешканців та влади, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що сьогодні спеціалісти відділів та управлінь Вознесенської міської ради проходять тренінг з питання використання системи контакт-центру, детально знайомляться з етапами обробки звернення, створення робочих кабінетів відповідальних та кабінету мешканця.

В подальшому контакт-центр дозволить працівникам міської влади в єдиній системі контролювати всі звернення мешканців, отримувати зворотній зв’язок про ефективність робіт та здійснювати аналіз даних.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты