Общество | 23 Января, 2024

У Тернополі жінка забрала з лікарні додому валізу з блоком живлення, щоб врятувати пацієнтів

Свежие новости: У Тернополі жінка забрала з лікарні додому валізу з блоком живлення, щоб врятувати пацієнтів

У Тернополі жінка вкрала з лікарні дорожню валізу, бо подумала, що в ній знаходиться вибухівка.

Про це  повідомляє  видання Zaxid.Net.

У публікації йдеться, що тернополянка перебувала в лікарні, коли випадково почула розмову двох чоловіків, які нібито говорили про вибуховий пристрій. Щоб не наражати життя інших людей на небезпеку, жінка забрала валізу з медустанови, а коли зазирнула в неї, то побачила там Power Bank і подумала, що це і є вибухівка.

Наступного дня жінку було затримано поліцією, у злочині вона зізналася.

Зазначається, що із заявою про зникнення дорожньої валізи з коридору Тернопільської лікарні швидкої допомоги звернулася місцева мешканка. Вона розповіла, що разом із друзями прийшла відвідати свого знайомого військовослужбовця, який перебував у медзакладі на лікуванні. З собою у неї була сіра валіза вартістю 900 грн, в якій знаходився зарядний пристрій Intenso. Багаж вона залишила у вестибюлі лікарні біля аптеки. Через 20 хвилин відвідувачка разом із друзями спустилася на перший поверх і виявила, що її валізи вже немає. Після цього жінка звернулася до правоохоронців.

У суді обвинувачена заявила, що вона прийшла до лікарні провідати брата та почула розмову двох підозрілих чоловіків на лавці лікарні.

"Куди ми його дінемо?" - сказав один із них іншому. Підсудна вирішила подивитися, що в валізі. Жінка ніколи не бачила таких зарядних пристроїв, тому закрила валізу і забрала її з приміщення лікарні, щоб не наражати людей на небезпеку.

"Пізніше до неї прийшли співробітники поліції та запитали, чи брала вона валізу сірого кольору, на що вона відповіла, що брала. Жінка додала, що збирається везти його на місце, де вона була залишена, проте правоохоронці їй повідомили, що цю валізу вона пощастить". вже у відділ поліції", – йдеться у рішенні суду.

Міський районний суд Тернополя визнав жінку винною у крадіжці та призначив їй 5 років позбавлення волі, проте з огляду на всі обставини та щире каяття винуватці замінив покарання на один рік умовного ув'язнення. Також обвинувачена має заплатити 2390 грн за проведення судової експертизи.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты