Экономика | Снигиревка, 3 Февраля, 2018

У Снігурівці розробляють програму часткового відшкодування кредитів на реалізацію енергозберігаючих заходів

Свежие новости: У Снігурівці розробляють програму часткового відшкодування кредитів на реалізацію енергозберігаючих заходів

31 січня перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Верловицький провів нараду з питань реалізації енергозберігаючих заходів в Снігурівському районі за участі представників банківських установ, керівників структурних підрозділів РДА та міської ради. Про це повідомляє прес-служба РДА.

Учасники наради обговорили можливість відшкодування частини витрат ОСББ та житлово-будівельним кооперативам на впровадження заходів з енергозбереження у житлових будинках (придбання вікон та матеріалів для утеплення помешкань) за рахунок кредитних коштів, отриманих в банках.

Верловицьким було надано доручення начальнику відділу містобудування, архітектури та ЖКГ та розвитку інфраструктури Валентині Пузир спільно з начальником відділу економіки РДА Світланою Козловою розробити відповідну районну програму. Крім того, міській раді також було рекомендовано розробити аналогічну програму.

Очікується, що втілення в життя даної програми сприятиме поліпшенню енергоефективності конструкцій і внутрішньобудинкових систем житлових будівель, підвищенню комфортності проживання. Наостанок слід додати, що при розробці програми буде врахований досвід інших районів та ОТГ.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты