Общество | Снигиревка, 17 Августа, 2017

У Снігурівці працюватиме група з питань антирейдерського захоплення землі

Свежие новости: У Снігурівці працюватиме група з питань антирейдерського захоплення землі

Аби захистити наділи та збіжжя аграріїв від незаконних захоплень та з метою оперативного реагування на спроби рейдерських захоплень землі чи зібраного урожаю,Миколаївщина стала однією з перших областей в державі, у якій створили антирейдерський штаб. До складу штабу увійшли керівники облдержадміністрації, обласної ради, Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області, прокуратури області, Національної поліції та інші представники.

Головним завданням анти рейдерів передусім є реагування на будь-які незаконні спроби захоплення землі у фермерів чи орендарів. Крім того, створено мобільні групи допомоги населенню, які безпосередньо їздять до селян області та консультують їх з юридичних та проблемних питань.

Першими, кого проконсультувала робоча група на чолі з начальником Головного територіального управління юстиції в області Романом Возняком 15 серпня стали жителі Врадіївки та Кривого Озера.

Наступний виїзд робочої групи відбудеться 22 серпня до Березнегуватого та міста Снігурівка.

Більш детально ознайомитись з графіком роботи мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги з питань земельного законодавства можна на сайті Міністерства юстиції України (https://minjust.gov.ua/news/info/grafik-roboti-mobilnih-tochok-dostupu-do-bezoplatnoi-pravovoi-dopomogi-z-pitan-zemelnogo-zakonodavstva).

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты