Экономика | Снигиревка, 18 Февраля, 2018

У Снігурівці міська рада не виділила ані копійки пільговикам для безкоштовного проїзду в автобусі

Свежие новости: У Снігурівці міська рада не виділила ані копійки пільговикам для безкоштовного проїзду в автобусі

Жителі міста Снігурівка поскаржилися, що міська влада встановила тариф на проїзд містом в розмірі 4 гривні, але при цьому не виділила не копійки з міського бюджету на компенсацію за перевезення пільгових верств населення. Про цю інформацію виданню Снігурівка.ІНФО розповіли мешканці міста.

Зазначимо, що минулого року за бюджетні кошти у Снігурівці був придбаний новий автобус. Тоді він обійшовся громаді в один мільйон гривень.

Цей автобус вийшов на міський маршрут у Снігурівці по звичним тарифам, при тому пільговикам відмовляють у безкоштовному проїзді через те, що міська влада не заклала на це кошти.

Зі слів водіїв автобусів стало відомо, що міськрада виділила гроші на їх заробітні плати, а також на паливо. Втім, з яких причин пільгові верстви населення міська рада обділила в праві безкоштовного проїзду поки що залишається невідомим.

«Мені декілька разів на тиждень потрібно доїхати до лікарні. Пішки я не піду, тому що для мого віку це буде вже занадто важко. Так от якщо раніше я по пенсійному посвідченню могла почекати автобус і доїхати по пільгам, то зараз навіть немає такої можливості. Не знаю чим там займається наш новий мер, але можна було б не чіпати хоча б цей пільговий проїзд. З такою мізерною пенсією збираєш копійку до копійки, але бачу що нашій владі начхати на нас», — розповіла місцева мешканка на зупинці громадського транспорту.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости