Политика | 4 Октября, 2023

У РФ повідомили про висадку десанту ЗСУ у Криму

Свежие новости: У РФ повідомили про висадку десанту ЗСУ у Криму

В ніч на 4 жовтня територія РФ зазнала масованої атаки дронів, а поблизу мису Тарханкут на заході Криму окупантів переполохав український десант. Про це повідомили в Міноборони РФ.

«Вночі 4 жовтня припинено спроби київського режиму вчинити терористичні атаки по об'єктах на території РФ. Черговими засобами ППО над територією Бєлгородської, Брянської та Курської областей було перехоплено та знищено 31 український безпілотний літальний апарат літакового типу», – йдеться у повідомленні.

Також в російському оборонному відомстві проінформували, що у північно-західній частині акваторії Чорного моря російські літаки обстріляли військовий катер і 3 гідроцикли ЗСУ, які намагалися висадитися в районі мису Тарханкут.

За даними SHOT, українська ДРГ намагалася проникнути на територію Криму неподалік села Оленівка, рухаючись у бік мису Тарханкут. О другій годині ночі окупанти нібито виявили 4 об'єкти: 1 катер і 3 гідроцикли. Зав'язався бій.

Повідомляється, що було знищено близько 13 диверсантів, озброєних гвинтівками M4 та уламковими гранатами.

«З боку співробітників прикордонної служби поранених та загиблих немає. До знищення ДРГ залучалися літаки», - повідомляють в РФ.

На момент публікації матеріалу командування ВМСУ та ГУР офіційно не коментували інформацію загарбників про спробу висадки десанту в окупованому Криму.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости