Криминал | Первомайск, 30 Января, 2024

У Первомайську зловили на місці злочину крадія-курця

Свежие новости: У Первомайську зловили на місці злочину крадія-курця

У Первомайську чоловік проник у продуктовий магазин, в якому намагався викрасти тютюнові вироби – його затримали на місці злочину.

Про це повідомляє пресслужба поліції Миколаївської області.

Повідомлення про злодія надійшло до поліції пізно вночі 28 січня. На місце події прибули співробітники управління поліції охорони, слідчо-оперативна група, криміналіст та оперативники райвідділу. У крамниці поліцейські побачили чоловіка, який складав у сумку пачки цигарок.

У ході першочергових слідчих дій поліцейські виявили у 34-річного зловмисника господарські рукавички, ліхтарик, лом та ніж. Також під час огляду місця події правоохоронці встановили, що до торгової зали мешканець райцентру потрапив після того, як пошкодив захисний ролет та вікно. З прилавка магазину фігурант встиг скласти в сумку 39 пачок тютюнових виробів.

З місця скоєння злочину оперуповноважені доправили зловмисника до райвідділу поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У ході з'ясування всіх обставин події поліцейським стало відомо, що крадій перебуває в розшуку за скоєння майнових злочинів у сусідній області.

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмисника про підозру за ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану». Санкція цієї статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Правоохоронці перевіряють причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території районного центру.

Досудове розслідування триває.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты