Происшествия | Первомайск, 29 Апреля, 2017

У Первомайську злодюги залишили мешканців без інтернету

Свежие новости: У Первомайську злодюги залишили мешканців без інтернету

Правоохоронці встановлюють свідків скоєння крадіжки.

Зловмисники, зрізавши й викравши кабель, залишили 95-ть мешканців одного із мікрорайонів м. Первомайська без телефонного та інтернет-зв’язку. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 КК України «Крадіжка», встановлюються винні особи.

Про те, що в ніч з 26 на 27 квітня 2017 року з технічних колодязів, розташованих біля будинків №№85 та 87 по вулиці Софії Перовської у м. Первомайськ, невідомі викрали кабель зв’язку марки ТППеп50х2х0,4 у загальній кількості 360 м, правоохоронцям стало відомо від дирекції акціонерного товариства.

Наразі установою встановлюється загальна сума спричиненого матеріального збитку.

Первомайським відділом поліції ГУ Національної поліції в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 КК України «Крадіжка», санкція якої передбачає покарання від накладення штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове слідство.

Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння даного злочину.

Шановні громадяни! Якщо ви стали свідками скоєння вказаних злочинів, або володієте інформацією, яка може стати корисною у розслідуванні, зверніться до Первомайського відділу поліції за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського,29, або за телефонами: (05161)7-52-02, 102.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости