Криминал | Первомайск, 26 Января, 2018

У Первомайську засуджено вандала, який потрощив 19 могил

Свежие новости: У Первомайську засуджено вандала, який потрощив 19 могил У Первомайську засуджено вандала, який потрощив 19 могил

За державного обвинувачення Первомайської місцевої прокуратури  29-річного мешканця м. Первомайськ, який вчиняв крадіжки інструмента з будівельного супермаркету та наруги над могилами з корисливих мотивів на міському кладовищі, засуджено до реальної міри покарання. 

Про це повідомляє Первомайська місцева прокуратура.

Публічним обвинуваченням у суді доведено, що обвинувачений упродовж жовтня-листопада поточного року вчинив крадіжки огорож, секцій з  могил на міському кладовищі. Зазначене викликало соціальне обурення родичів померлих.

Свої дії обвинувачений пояснив браком коштів.

Суд, прийнявши до уваги всі докази вини обвинуваченого, підтримав позицію прокуратури та визнав його винним у злочинах, передбачених ч.2 ст.185, ч.3 ст. 15 ч.3 ст. 297, ч.3 ст. 297 КК України, призначивши покарання – 4 роки 9 місяців позбавлення волі. 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты