Криминал | Первомайск, 7 Сентября, 2022

У Первомайську закрили незаконну АЗС: її керівництву повідомили про підозру

Свежие новости: У Первомайську закрили незаконну АЗС: її керівництву повідомили про підозру

 

Правоохоронці повідомили про підозру колишньому та чинному керівникам автозаправного комплексу у м. Первомайську, які порушили правила безпеки.

Це створило загрозу загибелі людей, повідомляє прес-служба прокуратури.

У Первомайську закрили незаконну АЗС: її керівництву повідомили про підозру

У Первомайську закрили незаконну АЗС: її керівництву повідомили про підозру

Слідством встановлено, що автозаправний комплекс, на якому зберігалася велика кількість нафтопродуктів (близько 400 тонн дизелю, бензину та газу), здійснював свою діяльність за відсутності будь-яких дозвільних документів на обладнання з порушеннями правил вибухонебезпечності.

У ході огляду території комплексу були виявлені суттєві порушення чинних норм законодавства. Зокрема, територія не облаштована навіть елементарними засобами протипожежної безпеки, а працівники АЗС не проходили жодних протипожежних інструктажів та спеціалізованого навчання правилам безпеки на підприємствах, які виконують роботи підвищеної небезпеки.

Наразі діяльність АЗС припинено, проводяться санкціоновані судом обшуки на підприємстві та за місцем проживання підозрюваних.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости