Происшествия | Первомайск, 5 Июля, 2017

У Первомайскому районі у річці знайдено тіло жінки

Свежие новости: У Первомайскому районі у річці знайдено тіло жінки

Випадки травматизму та гибелі на водних об’єктах частішають з кожним днем. В переважній частині вони стаються через нехтування громадянами правил безпечної поведінки на воді.

Так, минулої доби, 4 липня, до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в районі с. Вітольдів Брід Первомайського району в 2-х метрах від берега річки Південний Буг знайдено тіло загиблої жінки без ознак насильницької смерті.

З метою нагадування громадянам правил безпечної поведінки, профілактики травмування та гибелі людей на воді рятувальними систематично проводяться інформаційно-просвітницькі заходи та намагаються достукатися до сумлінності громадян. Співробітники ДСНС розповідають про основні небезпеки, які можуть підстерігати під час відпочинку на водних об’єктах, доводять до відома статистику загибелі людей на воді та говорять про причини, які призводять до трагічних випадків.

 

ГУ ДСНС України в Миколаївській області

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты