ДТП | Первомайск, 4 Июня, 2023

У Первомайському районі слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувались неповнолітні

Свежие новости: У Первомайському районі слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувались неповнолітні У Первомайському районі слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувались неповнолітні

До відділення поліції № 2 Первомайського районного відділу надійшло повідомлення про те, що 2 червня близько 23:00 на польовій дорозі, розташованій між с. Адамівка та смт Врадіївка Первомайського району, 15 - річний водій мопеду «Альфа», за попередніми даними, не врахував дорожню обстановку та допустив падіння транспортного засобу.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 16 - річний пасажир та водій мопеду із тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості були доставлені до медичного закладу.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 1 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини пригоди.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про вказану дорожньо-транспортну пригоду, звернутись до відділення поліції № 2 Первомайського районного відділу поліції за адресою: смт Врадіївка, вул. Героїв Врадіївщини, 22 або за телефонами (0235) 9-61-98, (067)171-12-83, (097) 516-32-99.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты