Криминал | 2 Июля, 2023

У одеському дельфінарії «Немо» причетних до експлуатації тварин ще не покарали: зооактивісти обурені

Свежие новости: У одеському дельфінарії «Немо» причетних до експлуатації тварин ще не покарали: зооактивісти обурені

Одеський дельфінарій "Немо" звинуватили в жорстокому поводженні з тваринами після того, як у соцмережах розмістили відео з морськими котиками в номері готелю.

Винних в експлуатації морських котиків у готелі "Немо" досі не покарали. Зооактивісти обурюються, що ця справа не просувається і просять розголосу.

Кримінальне провадження за підозрою на жорстоке поводження з тваринами відкрили (ч. 1 ст. 299 ККУ) відкрили ще у квітні.

"Минуло два місяці відтоді, як ми подали заяву в поліцію через фотосесію з морськими котиками в одеському готелі "Немо". Настав час розповісти про новини в розслідуванні. Новин... Немає", - написали зоозахисники.

За їхніми словами, у Держекоінспекції відповіли, що в готелі, на який отримали скаргу, мають провести перевірку. Чи справді вона була, зоозахисникам не повідомили.

"Уже подали два звернення, щоб із нами поділилися результатами перевірки - поки що чекаємо", - додають в організації.

Правоохоронці запевняють громадських активістів, що наразі триває слідство. Зоозахисники очікують результатів і покарання винних в експлуатації тварин.

"Якщо хтось думає, що вийде спустити цю справу на гальмах, то читайте по губах: ви помиляєтесь", - наголошують зооактивісти.

У ГУНП Одеської області відповіли, що, дійсно, слідство триває.

"Воно спрямоване на повне та всебічне встановлення обставин вчинення кримінального порушення", - повідомили правоохоронці.

Після опублікованого відео на сторінці закладу з'явилися обурені коментарі від користувачів, мовляв, таке поводження з тваринами не припустиме.

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты