Общество | Очаков, 25 Декабря, 2019

У Очакові поліцейські вручили подарунки дітям санаторної школи

Свежие новости: У Очакові поліцейські вручили подарунки дітям санаторної школи

Сьогодні, 24 грудня, співробітники відділу організації соціальної роботи управління кадрового забезпечення ГУНП в Миколаївській області побували на новорічному святі у вихованців підшефної Очаківської санаторної загальноосвітньої школи-інтернат.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Доброю традицією миколаївських поліцейських стало піклування та вручення подарунків дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування. Адже правоохоронці переконані, що у малечі повинно бути щасливе дитинство, і за це мають відповідати дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинно стати одним з найголовніших їхніх обов'язків.

От і сьогодні дітлахи санаторної школи отримали від поліцейських солодощі та найщиріші привітання з прийдешніми святами.

У відповідь правоохоронці отримали найцінніше – радісні посмішки, теплі обійми та святковий концерт. Окремо поліцейським оголосили подяку від адміністрації закладу за плідну працю та небайдужість за долю дітей-сиріт.

 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости