Общество | Южноукраинск, 3 Января, 2018

У Новий рік з оновленням

Свежие новости: У Новий рік з оновленням

В перші дні Нового року свої двері гостинно відкрило відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська».

Про це повідомив КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська".

Відпочиваючих радо зустрів персонал закладу. Після косметичного ремонту, приміщення заграло новими фарбами, затишний хол, нові ліжка з ортопедичними матрацами, зручні шафи, кухонні меблі, все для повноцінного відпочинку та отримання оздоровчо-реабілітаційних послуг незахищеної версти населення.

Для зручності оплати отриманих, послуг у відділенні було придбано реєстратор розрахункових операцій, що дає змогу відпочиваючим сплатити за бажані послуги на місці не сплачуючи збір у установу банку.

Всі послуги відображені у картках прийому процедур і залишаються у відпочиваючих до наступного разу, адже вона містить важливу інформацію для кожного з них.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости