Общество | 24 Января, 2020

У “Новій Пошті” не знають, як протистояти смертельному коронавірусу

Свежие новости: У “Новій Пошті” не знають, як протистояти смертельному коронавірусу

У ТОВ “Нова Пошта” не знають, як протистояти смертельному коронавірусу, а також не відповідають, чи відмовляються українці від посилок з Китаю, передає УНН.

Журналісти УНН надіслали інформаційний запит до ТОВ “Нова Пошта”, у якому попросили надати інформацію щодо ситуації з відправленнями з Китаю у зв’язку з коронавірусом 2019-nCoV.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Зокрема просили повідомити, чи відмовляються люди отримувати відправлення з Китаю, чи є на “Новій Пошті” протокол, згідно з яким працівники діють під час отримання відправлення з Китаю, щоб запобігти поширенню коронавірусу та чи є поради чи інструкції клієнтам стосовно посилок з Китаю.

У результаті замість відповіді журналісти УНН отримали від поштового оператора низку запитань: “Підкажіть, будь ласка, які шляхи поширення вірусу, про які Ви пишете у запиті? Яка тривалість „життя“ вірусу поза живим організмом? Чи є у Вас офіційні висновки лікарів?”

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты