Происшествия | 27 Апреля, 2023

У Новій Каховці підірвався на міні відомий пропагандист

Свежие новости: У Новій Каховці підірвався на міні відомий пропагандист

У тимчасово окупованій Новій Каховці на міні підірвався відомий пропагандист Сергій Тветинський. Росіянин приїхав у захоплений регіон минулого року, щоби проповідувати ідеї "руського миру".

Злочинець був керівником громадської приймальної партії "Справедлива Росія – За правду" в окупованій Херсонській області. Про це повідомляє Telegram-канал "Інформаційний Спротив".
Пропагандист входив до адвокатської палати Калінінградської області, проте призупинив свій адвокатський статус з 22 липня 2022 року. Після цього злочинець присвятив себе пропаганді та партійній роботі у тимчасово окупованій Херсонській області.
Видання "Нова Каховка.City" повідомляє, що пропагандист не був членом окупаційної адміністрації Херсонської області, проте був тісно пов’язаний з нею. Детальні обставини підриву Тветинського на міні невідомі. Прокремлівський письменник Захар Прілєпін повідомив на своїй сторінці в соцмережах, що Тветинський був представником його "гуманітарної місії" на півдні України. 

 

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты