ДТП | Николаев, 11 Июня, 2023

У Миколаївському районі у ДТП загинув 33-річний водій

Свежие новости: У Миколаївському районі у ДТП загинув 33-річний водій У Миколаївському районі у ДТП загинув 33-річний водій

Вчора, 10 червня, приблизно о 16:00 на автодорозі Н-24 «Миколаїв – Благовіщенське», неподалік села Троїцьке Миколаївського району, водій автомобіля ІЖ 2715, за попередніми даними, не впоравшись із керуванням, виїхав за межі проїзної частини на узбіччя, де у подальшому транспортний засіб зіткнувся з деревом.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 33-річний керманич від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними, що спричинили смерть потерпілого».

Поліцейські встановлюють обставини та причини автопригоди.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефонами 093-714-45-20 або 102.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты