Происшествия | Николаев, 2 Августа, 2023

У Миколаївській області загинув хлопець, який рятував брата, що тонув

Свежие новости: У Миколаївській області загинув хлопець, який рятував брата, що тонув

У понеділок, 1 серпня, на затопленому кар'єрі поблизу с. Кумари Кам'яномостівської ТМ Первомайського району втопився хлопець. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС Миколаївської області.

О 14:30 рятувальникам надійшло повідомлення про те, що на кар'єрі поблизу сталася надзвичайна подія.

Під час з'ясування обставин з'ясувалося, що двоє братів прийшли порибалити. Поки один розкладав рибальські снасті, інший вирішив піти купатися. Через деякий час 16-річний Володимир почав тонути, тож Владислав, старший брат, кинувся йому на допомогу.

На другому березі кар'єру відпочивав 17-річний Руслан із сестрою. Хлопець побачив, що Владислав, намагаючись витягнути з води брата, почав непритомніти. Хлопець прибіг на допомогу і першим схопив молодшого Володимира. Той сказав, що з ним усе гаразд і попросив, щоб Руслан врятував його старшого брата. Хлопець витяг Владислава на берег, де його сестра вже надала постраждалому першу домомедичну допомогу. Руслан повернувся по Володимира, намагався знайти хлопця, але пошуки результату не дали.

Рятувальники обстежили акваторію та виявили тіло загиблого хлопця. Його дістали з води та транспортували на берег.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости