Криминал | Николаев, 19 Апреля, 2023

У Миколаєві затримали розповсюджувача закладок

Свежие новости: У Миколаєві затримали розповсюджувача закладок

У Миколаєві затримали 19-річного місцевого жителя, який поширював місто закладки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

У зловмисника вилучили майже 370 пакунків із наркотиками. Наразі фігуранта затримано, найближчим часом суд обтиратиме йому запобіжний захід. За вчинене йому загрожує до восьми років ув'язнення.

19-річного розповсюджувача затримали співробітники відділення поліції №3 Миколаївського районного управління 17 квітня під час відпрацювання оперативної інформації.

При собі в нього було 369 пакунків із психотропами. За словами парубка, пакунки з наркоречовою він зберігав для подальшого збуту на території обласного центру.

За вказаним фактом слідчі порушили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне провадження, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Пакунки з речовиною поліцейські направили на експертне дослідження.

За погодженням із прокуратурою, затриманому оголошено про підозру. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід.

Продовжується досудове розслідування.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты