Общество | Николаев, 12 Июля, 2023

У Миколаєві заборонили рух вантажного транспорту у спеку

Свежие новости: У Миколаєві заборонили рух вантажного транспорту у спеку

На дорогах Миколаєва через спеку в денний час заборонили рух вантажівок.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

Відповідно до рішення, буде обмежено рух великовагового транспорту понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн. Заборона діятиме при температурі повітря більш ніж +28°С з 07:00 до 20:00 години.

Заборона не розповсюджується на транспортні засоби, які перевозять живих тварин і птицю, продукти, які швидко псуються. Також рішення не розповсюджується на перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, перевезення військових вантажів, товарів подвійного призначення та/або майна, що використовується для потреб оборони; гуманітарної допомоги, людей.

На автомобільних дорогах загального та місцевого значення на під’їздах до Миколаєва розмістять інформаційні панно з позначенням місць відстою вантажівок. Також встановлять знаки зменшення швидкості великовагових транспортних засобів до 40 км/год по мостах через річки Південний Буг та Інгул.

Контролюватиме рух транспорту обласне управління патрульної поліції спільно з управлінням Укртрансбезпеки в Миколаївській області.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости