Общество | Николаев, 12 Июля, 2023

Миколаїв став одним з п'яти міст-героїв серіалу «Своя земля»

Свежие новости: Миколаїв став одним з п'яти міст-героїв серіалу «Своя земля»

Миколаїв став героєм міні-серіалу «Своя земля» про п'ять незламних міст України.

Як повідомляють в Миколаївській міськраді, серіал про життя міст, які з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну перебувають під масованими обстрілами, пережили окупацію чи стали прихистками для переміщених українців. 

Так, в серії про місто-герой Миколаїв глядачам розповіли, як мешканці міста живуть в нових реаліях. Зокрема, у серіалі показали, як Миколаїв розв'язує проблему з водою та з якими іноземними партнерами співпрацює.

Не оминули творці серіалу й питання післявоєнної відбудови обласного центру та розповіли, хто зі світових архітекторів вже почав співпрацю з містом корабелів.

Як відомо, міні-серіал «Своя земля» про незламні українські міста створено IRI за підтримки USAID Ukraine - USAID Україна. Крім Миколаєва героями серіалу стали Семенівка на Чернігівщині, Тростянець на Сумщині, Дніпро та Львів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости