Криминал | Николаев, 11 Августа, 2017

У Миколаєві виродок напав на дівчину на Колодязній

Свежие новости: У Миколаєві виродок напав на дівчину на Колодязній

Дивіться на фото: у світлі ліхтаря він присів, притримуючи штани. Правоохоронці стали на заваді ґвалтівнику, отримавши повідомлення від небайдужої жінки, яка почула благання про допомогу. 

Про це повідомляє Патрульна поліція Миколаєва на своїй сторінці у Facebook.

Глупої ночі на 10 серпня, близько 3-ї години ранку, патрульні отримали повідомлення про те, що на території дитячого садка, розташованому на вулиці Колодязній, жінка просить про допомогу. На місці події їх зустріла заявниця та вказала, звідки саме чула голос дівчини. Інспектори почали пошуки і невдовзі поблизу садка дійсно почули, як дівчина казала: «Не треба, відпустіть будь-ласка». Ввімкнувши ліхтарик і направивши його на звук, охоронці порядку побачили дівчину на землі, а зверху на ній чоловіка. Помітивши правоохоронців, він одразу почав тікати, намагаючись на ходу одягнути штани. За мить патрульні наздогнали його та затримали, одягнувши на нього кайданки. Ним виявився 52-річний миколаївець.

В подальшому 26-річна жінка розповіла, що йшла додому, коли її повалив на землю невідомий та намагався вступити з нею в статевий акт, але не встиг. Всіх учасників події патрульні доставили до відділу поліції.

 

Источник: nikpravda.com.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты