Общество | Николаев, 23 Апреля, 2023

У Миколаєві у травні почнуть поступово відкривати дитсадки

Свежие новости: У Миколаєві у травні почнуть поступово відкривати дитсадки

З травня у Миколаєві планують поступово відкривати дитсадки. Загалом розраховують повернути до роботи до 35 закладів.

Про це розповів заступник мера Миколаєва Анатолій Петров.

За словами Петрова, питання відкриття дитсадків пов'язане з готовністю та наявністю бомбосховищ.

— Там де будуть завершуватися роботи - ті заклади й будуть відкриватися. Планується поступове відкриття по два заклади по всіх чотирьох районах. Далі по наростаючій будемо відкривати більше, – зазначив заступник мера.

Водночас в місті з 74 дитячих садків зможуть відкрити не більше 35 закладів. Відкриття перших декількох планують не раніше 15-20 травня.

— Зможемо відкрити не більше 35 закладів, де ми зробимо укриття. Адже є підвали, які відповідають нормам, а є такі, які не відповідають, але можна буде зробити найпростіше укриття. І коли ремонтні роботи повністю будуть завершені, ми працюємо з міжнародними фондами, благодійниками, які нам допомагають, і, можливо, ремонтують у нас деякі заклади, і коли ремонтні роботи будуть закінчені, ми складемо протокол дозволу експлуатації будівлі, тоді буде комісія, у тому числі й ДСНС, – пояснив Петров.

Відповідаючи на питання, чи зможуть діти переходити до інших дитячих садків, якщо закріплений за ними ДНЗ не відкрився, Петров заявив, що така процедура буде.

Джерело 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты